Arquitectura i Disseny

La promoció de pisos de Fornells de la Selva s’ha prioritzat tant en l’edifici exterior com a cada habitatge les lines  senzilles i minimalista convertint-se com un segell de la construcció d’Espígul Girona.

Tant quan treballem en cases com en promocions de pisos sempre transmetem la nsotra visió d’arquitectura passiva combinada amb les tendències del moment del món de l’interiorisme.

Seguint els criteris per una màxima eficiència, no és que plantegem  nous productes ni materials diferents dels de la construcció tradicional, simplement es tracta de l’optimitzar dels recursos existents a través de tècniques passives, com poden ser una orientació correcta de les finestres per maximitzar els guanys solars al període d’hivern i unes proteccions solars per evitar l’escalfament a l’estiu.

Juguem amb els volums grans amb grans vidrieres per crear espais molt lluminosos. Cada pis té les seves particularitats ja que s’ha tingut en compte la seva orientació, topografia, etc. i adaptant així cada pis a l’entorn. Oferim la possibilitat que la família compradora pugui entrar en escenari en el procés de distribució i disseny gràcies el nostre equip d’artquitectes i interioristes. D’aquesta manera, pots personalitzar i et donem la possibilitat de poder incloure diferent mobiliari i materials.

La nostra manera de construir és diferent sostenible i eficient. Creem edificis a on el procés de projecte arquitectònic ha incorporat paràmetres de disseny amb la missió conjunta de reduir la demanda energètica de l’edifici i millorar el confort en els espais interiors.

  • Línies minimalistes

  • Confort climàtic interior

  • Grans vidireres

  • Màxima eficiència

  • Espais lluminosos

  • Adaptació a l’entorn